Løve Herred / Gørlev

Program 

Hvor intet andet er nævnt, afholdes møderne på “Det Gamle Rådhus”, Hovedgaden 37, Høng.

Prisen for foredrag, kaffe og kage er 100 kr. for medlemmer og 120 kr. for øvrige deltagere.

2024Mandag den 26. februar

Eftermiddagstur til rådhuset i Kalundborg. 

Mere info følger


Onsdag den 6. marts

GeneralforsamlingMarts

Krabasken

Bliv medlem

Som medlem af Familie og Samfund Løve Herred-Gørlev får du automtatisk besked om vores arrangementer, og prisen for arrangementerne er lavere end for ikke-medlemmer.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil melde dig ind i foreningen eller bare er nysgerrig efter at høre mere.


Kontakt
Kirsten Adler Sørensen

Tlf. 20 32 90 96
kirstenadler@hotmail.com

Bestyrelse

Formand
Kirsten Adler Sørensen

kirstenadler@hotmail.com

Tlf. 20 32 90 96


Næstformand

Jette Zobbe
jlzobbe@gmail.com
Tlf. 50 90 99 57

Suppleanter

Anne Wittrock
Benny Langeskov

Kasserer

Bodil Pedersen
juelsborg@mail.tele.dk
Tlf. 61 75 79 84


Kirsten Larsen
kispml@gmail.com
Tlf. 23 49 28 10


Revisorer

Bodil Andersen
Anne Christensen

Sekretær

Gitte Laursen
gmh@post.tele.dk
Tlf. 20 27 00 15


Merete Johansen
43merete@gmail.com
Tlf. 41 41 95 50


Revisorersuppleant

Ruth Christiansen

Hanne Jensen
hjjensen@dukamail.dk
Tlf. 42 48 33 52


Cykeltur i Indien

Torsdag den 18. januar havde Familie og Samfund Løve herred Gørlev samlet 53 medlemmer for at høre Lisbet Grønne og Nicolaj Andersens foredrag om deres cykeltur i Indien i 2015.

En 3 ugers cykeltur på ca 1500 km gennem Rajasthan, som er et af de fattigste delstater og ligger i det nordlige Indien. Af indiens 1,4 milliarder indbyggere er ca de 300-400 millioner analfabeter.

Lisbeth og Nicolaj oplevede en del af Indien med en fattigdom, der var svær at forstå. Cykelturen førte parret gennem små landsbyer med en meget primitiv levevis, hellige køer, små templer, og megen fattigdom. I byerne oplevede de dog at nogle var noget bedre stillet. Overalt mødte de mange smilende og gæstfrie mennesker.

Efterfølgende tog parret 14 dage til det sydlige Indien, som var kontrastfyldt i forhold til den nordlige delstat. De havde fået planlagt en færdig tur hvor de i 14 dage havde deres egen taxa, og som Nicolaj sagde, var en meget billig måde at rejse på.

En aften med et indblik i Indiens kontrastfyldte kultur, fortalt af et par cykel entusiaster, der fik oplevelserne meget tæt på når de kom på deres cykler

Julemøde

Fredag den 8. december var 50 medlemmer til julemøde i Familie og Samfund, Løve Herred/Gørlev. Eftermiddagen blev indledt med en julesang. Derefter fortalte sømandsmissionær Jørgen Erik Larsen om sin tid i Grønland.

Ingen tvivl om, at Grønland står Jørgen Eriks hjerte nær - til sommer går turen derop for 30. gang.

Jørgen Erik indledte med at fortælle, at han ikke viste lysbilleder, men at vi nok skulle få mange billeder for vores indre øje.

Jørgen Erik er en blændende fortæller, og gennem de mange morsomme, triste, sørgelige, rørende og bevægende historier, fik vi mange billeder af det Grønland, som Jørgen Erik Larsen holder så meget af.

Herefter var der sædvanen tro kaffe, boller og svesketærter. Der blev trukket lod om de mange pakker, som medlemmerne havde medbragt.

Eftermiddagen sluttede som sædvanlig med "Dejlig er jorden", hvorefter Kirsten ønskede alle en glædelig jul.